Gezellig Borrelen

Van Pilsener tot eigen Weizen IPA

In het verlengde van de Oudegracht in hartje Utrecht is een prachtige straat te vinden: de Ganzenmarkt. Dit is de plek waar Café Ubica is gevestigd. In het historische pand van Ubica vindt u een modern café met de uitstraling en gezelligheid van een echt bruin café.

Naast ons stijlvolle restaurant vindt u een gezellig kroegje met voor ieder wat wils. U kunt hier plaatsnemen aan onze sfeervolle bar en genieten van onze bieren, gin-tonics en wijnkaart. Het café gaat van ontspannen borrelcafé overdag naar gezellig feestcafé in de avonden. Uiteraard is het ook mogelijk heerlijk te lunchen of dineren van onze restaurant kaart in dit gezellige café

Bij Ubica zal je altijd gastvrij worden ontvangen door de vriendelijke bediening. Kortom: een smakelijke en sfeervolle avond is hier gegarandeerd.

Sfeer

met uitzicht op de Domtoren!

Uw eigen feest bij ons op locatie? Dat kan!
Borrel, afstuderen, diner, bruiloft, receptie of verjaardag? Geen ruimte in huis of geen zin in rommel? Organiseer dan uw eigen feest of diner in ons gezellige café of overdekt buiten terrein. In deze sfeervolle ruimte, voorzien van een gezellige bar, is ruimte voor een gezelschap tot 60 personen.

Wilt u ook culinair genieten tijdens uw feest? Dat kan! Wij verzorgen uw feest van bittergarnituur tot Walking Dinner. Van een gezellige borrel tot een volledig verzorgd feest of diner, het is allemaal mogelijk in Ubica Utrecht! Aan de hand van uw wensen bespreken we graag de mogelijkheden met u.​ Neem contact op voor meer informatie.